Najbolja aplikacija za trening - Dnevnik ishrane

Najbolja aplikacija za trening

  • 10.05.2018
Najbolja aplikacija za trening

Preporučujemo vam spisak najboljih aplikacija za vežbanje. Bilo da ste početnik, ili ozbiljan vežbač u  ovim aplikacijama ćete pronaći nešto što vam odgovara i što će vam olakšati samo treniranje.

1. Skimble’s Workout Trainer (AndroidiOS )
Ova aplikacija nudi korisnicima hiljade besplatnih treninga u kompletu sa audio i video uputstvima kako biste što bolje ušli u formu.

 

2. JEFITT (AndroidiOS )
Namenjena je korisnicima koji žele da rade treninge snage i bodibilding. Sadrži bazu hiljadu vežbi za ciljane delove tela u kompletu sa detaljnim instrukcijama, planerima za trening, tajmerima i opcijama za sinhronizaciju sa vašim JEFIT profilom

 

3.Sworkit (AndroidiOS)
Ova aplikacija vam olakšava kombinovanje više vrsta vežbanja kao što su vežbe snage, izdržljivosti, kardio, joga.Svako vežbanje je drugačije,tako da ova aplikacija vodi računa da ostanete koncentrisani i da vežbenje ne postane dosadno.

 

4. FitStar (iOS)
FitStar funkcioniše kao personalizovani digitalni trenera za obuku. Korisnici mogu konfigurisati svoje trening i ciljeve. Kada završite, možete da ocenite teškoću trening , dozvoljavajući aplikaciji da polako uči i prilagodi trening vašim potrebama.

 

5.Strava Running & Cycling (AndroidiOS)
Odlična aplikacija za one koji vole trčanje i biciklizam. Beleži brzinu trčanja , predjenu kilometražu, vreme i pravac kretanja.

 

6. Pocket Yoga (AndroidiOS)
Ova aplikacija će koristiti onima koji vole jogu.Uz njenu pomoć kao da ste poneli sa sobom vaš joga studio. Aplikaciju koja vam omogućava da vežbate drevnu veštinu istezanja i disanja sopstvenim tempom. „Džepna“ Joga dolazi sa detaljnim glasovnim i video uputstvima, sa stotinu različitih poza. Ova aplikacija nije bespltna. Cena aplikacije iznosi 2.99$

 

7. Run Keeper (AndroidiOS)
Aplikacija namenjena trkačima. Jako jednostavna za korišćenje sa dosta korisnih opcija. Odlična stvar kod nje je to što ima opciju virtuelnog trenera, tako da sami možete podesiti brzinu, trajanje ili intervale po kojima trčite.